Friday, 27 January 2012

kawan jadi lawan..

Tetibe je teringat pada something yang buat aku saket haty gyle.! hoho..so entry yang agak terlampau plak kali nie... kawan yang lame dulu akhirnya jadi lawan jugak. maknenya betol kate pepatah yang sekian lame dulu wujudnya kn.. Takpe la.. na buat cam mana. aku ta kesah pon.

> need help! > i'm died. [ bodo je kn.?? ]


* for her husband : menyumpah tu lagi teruk berkata benar.Aq cakap sebab aku da geram. ingat la.! aku tolong bile dye susah , sanggup aku carik duet malam2 semate2 4 her studies.. Bile aku susah sanggup ta return my call n sms.. DAMN.! [ sentiase ade lam memori aku sumpahan ko tu. yup.! ko baik , aku jahat .! takpe. i'm ok.. =) ]

# papepon selamat dapat bby buat korang.! thx sebab penah jadi kawan aku , aku hargai..

1 comment:

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...