Wednesday, 16 January 2013

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

Hye..selamat Pagi.!!!! hehehe.. mesty korang bengang je.. bile update je.. kompem pasal GA lagi.. Haishh... nak buat macam mana .. nak tambah bloggers la katekan.. Tapi yang ni.. far join coz ade yang mengajak..tuan punye yang buat ajak taw..hehehe =) why not kn support each other..lagipon far rase ok je.. ta susah pon bnde ni.. taip sikit2 , link sane sini..dah siap.. hee =) Pada yang mengajak far.. TQ very much.. far akan setiase menyokong anda.! wah.! semangat gitu...hehehehehe =D


So... nak taw GA ape yang far join kali ni.. Jom klik kt banner tuh.. yang "colour blocking" tuh.. =)

Mule2 , tepekkan banner dan link ke Entry GA tuh.. (biase sangat buat bnde ni..dah xpert.. hee =) ) dah siap pon..ta sampai 1 minit.. hehehehehe =D Dah siap tuh ape lagi.. jom tengok ape syarat2 nya..




GA kali ni suruh far Copy dan paste URL/Link Sponser dalam entry .. Walaupon bnyak tapi far dengan rajin + tekun akan buat tuh semua.. chaiyok2.!! tapi jangan lupe ye untuk follow dan Like website/fanpage Sponser tuh okeh.?? kang dye tanak bg adiah tuh taw la.. hehehehehe =) guraw2 je , jgn amik haty ye...

:: jom mula membelek = ::

8. mGosip

:: akhirnya........ 35 bloggers , far dok telek2.. siap jua tugasan yang diberikan..fuuuhhh..~~ jom minum milo cicah wif roty..nyumm..nyummmm.. =) ::


Lastly , bese la.. kne tag bloggers2 dan inform mereka untuk join GA ni.. 

far tag 3 orang ni : 


 <yang mane tak tag dan kalaw anda nak join.. boleh join.. untuk info klik pada banner ya.! jom la join..ta rugi pon.. hehehehe =) >



Nak taw adiahnya .. memg sangat2 lah banyak.. untuk taw adiah yang bnyak2 tuh.. klik link kt bawah ni..

tapi...bagi peserta2 yang ta dapat adiah2 tuh jgn risaw anda jugak ni akan diberi adiah iaitu "BROOCH"dari Belalang Hijau Perisik.. hehehehe =)

ape tgu lagi..jom la join...


#sekarang ... far perlu la start menjelajah untuk memenuhi syarat2 bagi GA ni.l. Gud luck to uols semua yang join.! ( ^.^ )

xoxo.!!!



4 comments:

  1. mekasih tag...
    gud luck, far.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2....gud luck to u to miz ruha.. =)

      Delete
  2. hye
    dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...