Iklan Nuffnang

Monday, 14 January 2013

hasil kerja doodle.!!! =)

hari ini far dok belajar bnde yang bole dikatekan minat far jugak la.. tapi far ni bukan seorang yang kreatif. untuk saje2 mengisi mase terluang tuh.. far kreatifkan jugak otak ni.Far ni law bab-bab melukis ke .?? draft ke .?? memg la tangan macam KAYU.!! hahaha :D Nak buat mcm mana.. far memg tak dikurniakan untuk menjadi seorang yang kreatif + unik.! hee =)

So.. sebelom tuh sempat la far gune Mr Google untuk cari guru terbaik untuk far belajar "How to draw and colour" hee =) mule2 nmpak cm susah smpai 2 /3 kali ulang.. haishh..! geram nya..ta pham.. tapi far kuatkan azam untuk terus belajar and belajar.. akhirnya far dapat jugak..Alhamdullilah.. thx to Mr Google (coz tolong far carikan cikgu) and Mr Youtube (coz mengajar and besabar dengan far bagaimana nak draw and colour..).. Far puas haty sangat... senang je skg..ta perlu nak ke kelas untuk belajar and ta perlu nak pergi masok kelas.. hee =)

So.. ni hasil kerja tangan far.. lukis and warnakan doodle tuh.. tadaaaa.....



# tuh name adik perempuan far , thx to her coz bagi pinjam name dye.. =)


itu lah hasil nya.. klakarkan..?? Al maklum lah.. far bukan seorang yang kreatif pas uh law bab kaler mengaler ni pon fail jugak.. walaupon tak cantik tapi far puas haty coz dapat belajar bnde baru yang far ceburi semalam.. =)


# jeles tengok orang yang pandai bab-bab buat doodle ni taw.. sangat cute.. geramnya..grrrr... XD

No comments:

Post a Comment

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...