Saturday, 26 January 2013

klik..klik..klik..$$$

entry hari nie.. pergi ke belog kawan + followers yang rajin tggalkan komen + klik tabung $$$$$$$$ dyeowang .. Hope dyeowang sudi la klik balik.. huhuhu..=) < bukan mengharap tapi kalaw sudi klik la.. nggeee.. =)) >

Tujuan Far buat cam uh untuk mengenali blogger yang ade lam follow list belog Far ni.. sebagai tanda Far untuk terus keep in touch..Far klik tabung $$$ dyeowang. Thx coz sudi jadi follower Far..Far hargai semuanya.. Far maseh baru dalam dunia blogging ni.. Itu pon tataw sampai bile kan.. Sekarang ni.. Far memang agak free + keje yang maseh lagi dalam kawalan sambil tuh tinjau2 untuk keep in touch dengan kawan2 belog..

Seronok tengok semua kawan2 belog yang followers nya mencecah ribu-ribu..Wow.! angka yang bnyak tuh.. ade 4 angka taw.! nak jugak.! hee =) < sedang berusaha ni.. chaiyok8.!!! > ..erk.??? lambat lagi la kalaw nak dapat follower yang sebegitu ramai.. hee =)

Far ni dalam writing2 ni memang kurang..yang mane tersalah / menyinggung mane2 .. Far mintak maaf ehh..? Far hope korang dapat terus keep in touch.! THANKS A LOT.!!!

# sape nak suruh far klik tabung dye.. sila sms dekat "Shout" or mane2 yang boleh meninggalkan jejak.. okeh.? Far pasty akan mengunjungi anda.. =) Thx 4 support Far.. peace <3

3 comments:

  1. wahhhh rajinnya far..thanks ya. kak mia pun balas juga ni...

    ReplyDelete
  2. saya pun rajin gak buat camtu..sekadar nak keep in touch kan

    ReplyDelete
  3. Sama la dengan situasi Far skrg, banyak kelapangan.Jadi, selalu blog walking & Klik tabung orang....hehehe.What u give, u get back, rite?

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...