Wednesday, 16 January 2013

Saya Nak Doodle By Zakie11





Hari ni bile "connect" internet , tataw nak buat ape.. Blogwalking and sambil tuh dok tinjau2 entry2 yang menarik.. far memg seorang yang minat pada doodle.. tgok la hasil kerje tangan sendri..memg sangat Tak Cantik a.k.a hodoh okeh.. =) So.. jumpe la satu blog ni anjurkan Segmen "Saya nak doodle".. join je lah.. mane taw dapat doodle yang far nak.hee =)

nak join.. jom la join..syarat2 nya mudah je.. nak taw klik kt gmbar tuh okeh.tata.!



Nama : Far
Warna : Pink + purple.!

Tag : semua blogger yang ade.!

Hanya 100 bloggers yang terawal okeh.?? =)


# join and menambah bloggers untuk bace entry2 yang menarik.! =) jom jalan2 lagi... hehehehe 

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...