Tuesday, 15 January 2013

xcited...!!!

Tengah2 pagi ni.. pukul 1.28pg.. mate tak boleh lelap lagi.. So.. terus "connect" internet and terus "log in " gmail..Dah "log in".. ape lagi...terus la " create new post ".. hee =) Jooommm... start cter2.. hee =)

Excitednya far hari ni taw.! nak taw kenapa.?? xcited la coz nak amik cermin mate baru.. Silau dah tinggi..nak tanak,, kne jugak buat yang baru.. Mane tak nya.. macam mana nak "drive" kete kalaw da silau tuh.. makin silau menyilau la mate ni.. hurrrmm... burn jugak la sikit wet simpanan far.. huk..huk.. ='( mane tak nya.. wet simpanan tuh.. kne keluarkan cikit coz dah ter"over" budget plak.. hee =) Bukan nya ape.. time untuk simpan punye la payah tapi bile tade duet , terus otak bagi idea mane nak dapatkan wet tuh.. huhuhuhu =D

So..dengan semangat yang baru dan berkobar2..pergi bank keluarkan duit and terus rushing2 ke kedai untuk "collect" cermin mate baru.. Bile sampai je kt kedai tuh.. kuarkan rsit and bagi dekat mereka untuk check cermin mate tuh da siap ke belom.. hee =) Tgu la sekejap kt lam kedai tuh.. Jeng..jeng..jeng..dalm haty memg xcited habis la..ta sabar nak try cermin mate baru tuh.. =)

Selepas 1 - 2 minit....

"Cik... maaf ye.. belom siap lagi la.. cik tgu kami call dulu baru datang buat "collection" "..hurmmm.. hampe taw perasaan waktu tuh..tanpe bnyak cter..terus far masok kete and "drive" balik rumah,.. ='(



#untuk tuan kedai : buat la cepat , dah 2 hari kot.. saya perlukan cermin mate tuh secepat yang mungkin.. ='( 

2 comments:

  1. Nape tak call dulu tuan kedai tanya sama ada spek tu dah siap ke belum?. Ada ke tuan kedai tu bagitahu bila sepatutnya spek tu siap? Kalau dia kata lagi dua hari siap.. memang salah tuan kedai tu lah.

    ReplyDelete
  2. dyeowg da print slip , siap tarikh untuk collection lagi.. pergi je la.. tade plak suruh kol.. hee =) salah saya jugak sebab xcited sgt.! hahahaha :D

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...