Tuesday, 5 February 2013

BR1M 2.0

geram betol hari ni.. semangat nak check bantuan rakyat 1 malaysia ni..kate boleh cek online..tak boleh pon..tipu jer...ini kirenya bukan secare online tapi secare hotline adelah.. ggrrr..geram betol.. 

So.. mane2 yang nak semak secare online.. memang tak ada okeh...! anda semua kalaw nak cek .. hanya boleh buat secare atas talian dengan menghubungi 1800222500 atau 1300883010 . tak pun hantar email ke belanjawan2012@treasury.gov.my



# mood : geram..grrrr.... XD

4 comments:

  1. oooo...kiranya salah info la ni... sabar ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la.. hampir 5 website yang saye dah bukak..alih2 bnde nya tade pon.. xcited nak gune.. hee =)

      Delete
  2. a'kum...kalo xsilap sy, awak boleh refer jer kat japerun kwsn awak...klo dpt,sok dh bleh amik br1m tuh...

    *semakan on9 sy xsure...

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw.. tapi ingat nak gune la secare online.. kan semua nya di hujung jari.. huhuhu

      Delete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...