Thursday, 28 March 2013

Akhirnya..

yes.! yahoo.. akhirnya dapat jugak berceloteh dengan aman nya bersama belog ni.. lame sungguh ta menyentuh + memberinya makan dengan kata8... seraammnya belog ni.. siap boleh makan lagi.. hee ;)

Akhirnya.. sepanjang tak menulis ni tangan menjadi kaku , otak menjadi lembap gara8 tataw nak mulekan penulisan ni.. Tapi...gagahkan jugek diri ni untuk menaip.. hailaa.. so sad taw... :'(

By the way... sebelom uh.. mesty tertanye8 apakah [pinjam tag line atok kuh " mk syahir " jap].. sebenarnya nak bgtaw...yang... Far...  eh..ape ni gugup sangat ni.. sebenarnyaa... Far nak gtaw..hari uh mase fa busy8..sekali bile balik rumah kan... benda yang fa tunggu akhirnya sampai jua...




Far punye keychain hari uh da sampai la.. thx pak cik ku hanif idrus..ekekeke ;) jangan mara ye Far panggil pak cik..Far guraw8 jer... hee =)

By the way , keychain ni Far dapat and bukak sampul je terus letak pada beg..takot hilang.. bukan uh je tapi actually fa xcited + hargai taw lagi8 first blogger yang bagi adiah.. kite tak kenal plak tuh.. siyesly Far appreciate sangat walaupon hanye keychain.. memberi makna yang berkawan ni tak kira sempadan.. hee =) papepon.. thx abg hanif idrus..


# sory la ayat ta brape, otak jem.. jom.. check out belog ni.. belog hanif idrus <-- bnyak info8 menarik and berguna taw... =)


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...