Wednesday, 27 March 2013

Hakceemm... :')

haakkkkccceeemmmm.... bersinkah.??? yup.! Far selseme la.. akibat cuaca yang tak menentu + tekak ni pon sakit..seb baik belog ni pkai jari jemariku yang halus mulus + lagi suci tapi terase kaku plak nak menaip gara2 agak lame mendiamkan diri untuk menaip.. haiiilaaa... jgn la macam uh jari.. bnyak citer nak storyy ni.. hee =)

--> pssssttt....diam2...kite gosip8 okeh.??

tade maknenya nak gosip tapi siyezly bnyak citer mau storyy... ade berita sedih + ade jugak brite gembire.. bese la kan..lumrah hidup.. masing8 ade corak nya..cume cantik dengan tak cantik je corak tu.. [ eh.?? bermadah8 plak Far ni kan..terok betol.! heee =) ] tapi sebenarnya macam uh la hidup kite ni.. ade pasang surutnya...ade mase kita terase dunia ni kita la punye..huhuhuhuuuu....

Ok lah.. ni just pembukaan untuk penulisan di mase akan datang.. jangan lupe update my storyy okeh + Far akan sibuk menerjah ke satu belog ke satu belog..Soryy baru ni sempat nak menjengahh.. i'm very8 buzy... hee =) agak8 ade GA yang beshh8 tak untuk menjoinkan diri ni..tangan gatal la plakk... hohohoho ^_^


# jom sedekah kan Al-Fatihah buat abang ipar kawan Far.. Amin.! Moga rohnya di cucuri rahmat..




1 comment:

  1. Al-Fatihah buat abang ipar kawan Far
    Selamat berblogwalking

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...