Wednesday, 10 April 2013

keep it up.!

Setiap perkara yang kita lakukan hari8 pastynya mahukan ianya menjadi lebih baik dari hari sebelomnya yang pasty nya jika kita silap hari ni pasty kerja untuk hari esok tak mahu ade cacat cela nya mungkin lepas uh kite akan rasa berpuas haty dengan kerja yang kita nak buat.. rite.?

So.. Far hari ni nak kongsi apekah kerja yang far lakukan bile tidak bekerja serta ditambahkan dengan mase yang terluang dan setiap kali nya pasty Far akan bisikkan pada keep it up girl.! hee =) So.. tis is da one...



- candy crush -

Har..tuh la dye bndenya.. satu jenis game yang ade dekat fb yang boleh jugak dimuat turunkan ke dalam handphone.. memang buat Far addict tatkala waktu tengah bosan dan buatkan diri kita untuk bersaing lebih dan bersemangat sebab nak mencapai reach to 350 stage.. Wow.! belom tentu lagi kot.. buat mase sekarang je yang beria2.. nanti jumpe benda baru yang lagi gempak.. benda ni saya tinggalkan je..hahaha :D kejam nya kan.. by the way game ni larh yang buat Far realease tension dengan kerja8 seharian.. siyesly sekarang memang ketagih..kalaw tengah besh layan sekali LIFE da habis kena tunggu 30 minit larh [ ade 5 life dan kena tunggu 1 life 30 minit..so..nak tgu full..berjam jugak la kan... ].. gggrrr... uh yang kadang8 potong STIM je.. haishh... 

itu saje sekian... <3


# jangan terlalu berharap padanya.! :')


1 comment:

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...