Thursday, 25 April 2013

Kenangan pahit manis 3.. part 1....

hai... semuanya sihat2...?? hari ni entry tentang kuki-kuki semester-3 wif my housemate + classmate dan ade tersesat sorang tuh not my classmate tapi batchmate yang same.. hee :) sape lagi law dak uh...tita la orangnya...! hahaha :D

So.. sebelom kita pergi jaoh..kali ni HOUSEMATE fa bertambah sedikit dari yang semester lepas.. Walaupon sorang pergi tapi kali ni ditambah dengan 4 orang HOUSEMATE far.. wahh.!! ramai kan.?? Ofcoz la ramai.. umah sewa yang kita orang dapat pon besar sikit dari yang lepas , umah banglo ko taw..ekekeke :) , jaoh nya pon kurang 2 simpang je.. hee ;) tetap jaoh jugak..kaki uh law bole nak sampai umah cepat.!!! penat taw...

So.. untuk semester ni Far nak kenalkan lagi 4 orang HOUSEMATE yang baru.. dyeorang semua nya cun-cun taw.... cun ker.?? errrkkk... cun la..perempuan kan..law ensem uh..dah salah rumah ke hape.. maw kena tangkap masok JAIL..adoi.!! tamaw k.. hehehehe :)

So.. ni AHLI KUMPULAN nasyid RUMAH semester-3 ni... name nick name sudah la kan... actually Far lupe name dyeorang ni..hak..hakk.. :D

- WAWAN - 

- Dye ni krempeng habis la..law diUKUR dengan tiang mungkin dapat dapat dibezakan sikit la..beza jugakkan.??? hahahaha :D
- tulang dye selalu lemah mungkin tak cukup KALSIUM..
- panggil dye LANG singkatan dari perkataan yunani iaitu perkataan TULANG.
- sebilik dengan IQA housemate far yang semester lepas yang makan lambat too... ingat balik..! hahaha :D
- ade moto BESAR kaler MERAH , suke karok.! law dye nyanyi semua orang tito...hahaha :D
- berDIET orangnya walaupon badan dah same dengan TIANG.! aiyyookk.!!!! @_@

- SEYRA -

- yang ni orang GANU.. suke makan kropok lekor ikan tamban..eh.?? pepandai je kaw ni fa... hehehe :)
- suke MELAWA <-- itu WAJIB...law tak ,rugi lah cermin tuh tak dapat tengok dye..hahaha :D
- suke berSHOPPING.. yeke.?? rase-rase je..tataw pon senarnya..hehehe :)

#......sorry la cik seyra..tataw sangat pasal hang ni.. hehehe :) jarang bebenor kite bercakap..  .....

- ATON -

- suke bercerita ..mengalahkan nenek kebayan kaw taw.. hahahaha :D
- sebilik dengan SEYRA + ANIS
- suke karok kot.!
- sempoi + simple orangnya...
- pakwe dye tuan ZIDI ,<-- kini dah bertunang,kire tunang dye la tuh..kan.??
- dye orang SUNGAI KLAH..owang perok ate nya... hehehe :)


- ANIS - 

...yang ni far ta rapat sangat , so tataw nak describe orangnya macam mana..hahaha :D lagipon dye ta sebilik dengan far..ekekeke :) - soorryy... janji name ade dah la kan..kuikuikuikui... 


#kenal2 dulu 4 orang tuh ye.. len kali sambung.. :) ngantokk ni.!! hehehe :)


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...