Wednesday, 3 April 2013

Rabu yang silent.! :")

fuhh.. ~ taun ni Far agak ke"buzy"an sedikit..Al-maklum la..semakin umo ni meningkat makin bnyak la dugaan dan suprise yang datang.. hee :) So.. Far tak sempat la nak ber"blogwalking" ke belog kawan8.. mungkin sebulan 2 ni.. Far jarang nak update belog mane tak nya.. pai bulan 6 ni jadual penuh dengan aktiviti.. bukan kemaheng ag kan.. ekekeke :)

So.. Far mencurik sedikit mase dan menggunakan kesempatan ini untuk menaip seketika.. Ooopss.. nampak tak ade gambar baby kat bawah tuh.??? mesti tertanya8 kan siapakah dak kecik yang di bawah uh..nanty Far citer esok je.. okeh ?? :) tata....

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...