Wednesday, 3 April 2013

Rabu yang silent.! :")

fuhh.. ~ taun ni Far agak ke"buzy"an sedikit..Al-maklum la..semakin umo ni meningkat makin bnyak la dugaan dan suprise yang datang.. hee :) So.. Far tak sempat la nak ber"blogwalking" ke belog kawan8.. mungkin sebulan 2 ni.. Far jarang nak update belog mane tak nya.. pai bulan 6 ni jadual penuh dengan aktiviti.. bukan kemaheng ag kan.. ekekeke :)

So.. Far mencurik sedikit mase dan menggunakan kesempatan ini untuk menaip seketika.. Ooopss.. nampak tak ade gambar baby kat bawah tuh.??? mesti tertanya8 kan siapakah dak kecik yang di bawah uh..nanty Far citer esok je.. okeh ?? :) tata....

No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...