Sunday, 12 May 2013

Liebster Award

Assalammualaikum....

Hai.. Kali ni " anda di TAG ".. ad0id0id0i.. time ni la kan..nak kena tag.. melekat rasa nya diri ni nak menj0inkan diri.. hehehe : ) sape lagi punye kerja kal0 bukan si ANIM ni.. nak kenal ?? takkan nak kenal jer.. g f0ll0w skali buat menambah ahli bel0g anda..hihihihi : ) meh klik sini




S0.. ape lagi.. J0m.. far nak bawak anda ke sesi menjawab s0klan dari cik anim kite ni... : )

-
-
-
-
-


tapi...sebel0m tu... ade beberapa syarat2 nya.. tak banyak tapi siyesly simple sangat2.. J0mm...have FUN.!!

1. P0st this rules
2. Write 11 things ab0ut y0urself
3. Answers the questi0n the tagger set f0r y0u.
4. Create 11 new questi0n f0r th0se y0u want t0 tag.
5.Ch00se 11 bloggers to be tagged and link them to the p0st.
6. Y0u are n0t all0wed t0 tag back.


11 facts Ab0ut me...

1. Saya anak manje PAPA..
2. SUKE berangan..
3. TAKOT binatang yang menjalar..
4. lebih suke duduk rumah dari KELUAR kecuali ada hal yang betul2 PENTING!
5. SUKE kena pujuk bile meraj0k..hahaha :D
6. TAK BOLEH makan benda yang berasaskan cokelat..nanty per0t kembung..hehehe : )
7. PEMALU
8. PERAMAH jika kenal dengan 0rang tu..
9. KACUK chinese + malay
10. TAK BOLEH makan daging.. nanty MUNTAH!
11. TAK BOLEH makan seaf0od ( alergik) , nanty badan naik bintik2 merah..


11 Questi0n fr0m Anim..


1. Anak ke berapa dalam adik beradik?
        ♥ Anak sulung dari 5 0rang yer...

2. Makanan paling disukai? Kenapa?
        ♥ Makanan Ala-ala kampung yang sedang2 jer pedas nya.. hehehe : )

3. Drama yang paling tak disukai?
         Drama yang tak berapa nak jadi drama.. hehehe : )

4. Antara Microsoft Word dan Excel, mana lagi best pada anda?
        ♥ MICROSOFT WORD sebab takde bnyak garis2..pening la garis ni.. hehehehe : )

5. Handphone yang paling anda suka sekali? Kenapa?
        ♥ Handphone yang ada KEYPAD sebab kal0 tengah drive nak balas mesej2 penting senang...huhuhu lagi2 mesej dari abg sayang kan.. hahahahahaha :D

6. Pernah tak kena denda dengan cikgu masa sekolah dulu? Kenapa ek?
        ♥ PENAH larhh!!!! sebab mimi and papa tak datang PIBG sek0lah.. hahaha :D

7. Apakah warna kegemaran?
        ♥ warna ape eh anim..?? tapi the m0st faveret is PASTEL kaler.. hehehe : )

8. Kalau anda kena marah secara tiba-tiba tanpa sebab, apa yang anda akan buat?
        ♥ MENANGIS..

9. Berapa ribu patah kata yang pernah anda tulis untuk satu entri? *bukan yang copy paste ye
        ♥ tak penah amik tahu sebab tulis ik0t hati..hehehe : ) bole d0p jawab gitu.??

10. Pernah tak join mana-mana program larian? Best tak?
        ♥ PERNAH.! merentas desa kat sek0lah jer.. BEST.! sebab pakai baju sukan.tapayah pagi2 nak g0s0k.. hehehe : )

11. Berapa kerap anda visit blog ini? *Blog aku la..hahahah
       ♥ nak kate kerap tu tak la.. tapi kal0 0nline tu.. jenguk la jugak.. b0le ker cam tu anim.. hehehe : )

SELESAI MENJAWAB SOKLAN.!
fuhh~ legaa.... 

sekarang tiba mase nya s0klan dari fa.. hehehe
:: 11 questi0n fr0m me ::

1. kal0 gi shopping , ape yang anda beli..?? 
2. Ada Faceb0ok.?? brape kali 0nline dalam sebulan.??
3. Selalu pagi sarapan apa.?
4. Mase sek0lah .. mas0k acara ape.? rumah sukan kaler ape plak.??
5. Masa kecik2, ape tabiat buruk anda?
6. Dalam adik beradik.. sape yang paling anda rapat.? kenapa?
7. Dalam banyak2 bel0g, bel0g sape yang berjaya menarik perhatian anda ?
8. Mase belajar kan.. moments ape yang maseh anda ingat?
9. k0rang ni masih tid0 bawah ketiak mak/ayah lagi tak?? 
10 . Kasut saiz ape?
11. Selalu gi bercuty tak.?? cuty kat mana.??

itu saje..fuhh~ SELESAI pon 

^-^

tag awak yang kat bawah ni...



DONE
: )




6 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #320
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  2. thanz tag yam...insyallah tak sibuk yam join :)

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...