Sunday, 5 May 2013

PRU 13 - JALANKAN TANGUNGJAWAB ANDA.!!!

Hai.!
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


Rata-ratanya semua tahu yang hari ni kita sebagai rakyat Malaysia di beri satu tanggungjawab yang besar hari ni..iaitu 5 MAY 2013 untuk memastikan kerajaan di negara kita di pimpin dengan kerajaan yang BAGUS...

S0.. apakah PILIHAN ANDA.??? ape-ape p0n..ngundi dan jalankan tanggungjawab anda sebagai PENGUNDI ..gunakan pluang untuk naikkan kerajaan yang b0leh memimpin dan menjadikan kita sebagai rakyat yang berPUAS HATI.. S0..ape tunggu lagii....pergi la PANGKAH calon pilihan anda..

! SELAMAT MENGUNDI !

itu saje cel0teh hari ni... ngundi petang karang la..pagi ni ramai giler larhh..panjang giler braturr... sabau je la kan..

ADIOS.!!


# diri di LAMAR pagi-pagi buta tadi..Ouch..! terase berbunga-bunga jer hati ni sekarang... <3 hee

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...