Tuesday, 4 March 2014

Kukumumu..

Lame sungguh tak tulis entry dalam belog ni.. sebab sibuk sangat la.. Al maklum lah.. sejak menjadi mak long ni..ade jer aktiviti setiap minggu..

So.. minggu ni.. aktiviti melawat si kenit irdina atau abi dia panggil dia kukumumu...dia masok hospital sebab demam nya tak kebah-kebah dah dekat masuk 2 minggu.. memang ummi dan abi dia risau la kan..terus bawak pergi check up..last-last terus amik pakej bermalam kat sane.. heee :) *dapat pakej 3 hari 2 malam tu..hehehehe :)

So.. ape lagi bile tahu si kenit tu masok wad..Esoknya terus pergi melawat..nasib baik hari ahad..memang cun jer waktu melawat boleh lame-lame.. ape lagi.. berkhemah kat situ la kejap..si kenit tu langsung tak nak pandang , tengok jer pon menangis..terlantar sakit.. lagi-lagi bila tengok tangan dia kena masok air.. aduhh.. nasib dye baik..takde nak ganas-ganas nak tarik benda tu..kalau tak memancut-mancut la darah tu... eeee...seramnya bile berkenaan dengan jarum ni.. fobia habaq ang.. ekekeke :)

Alhamdullillah.. tadi umi dia hantar mesej cakap dia dah boleh balik rumah..sat nanty malam boleh la pergi tengok dia kejap..Doakan dia takmo jatuh sakit lagi dah.. Ok.. itu jer citer hari ni..sekian..


jom usha-usha tengok gambar kenit ni...

 Get well soon ya kukumumu!!!!


#catuan air buat badan ni lemau2 jer taw..hurmmm....


No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...