Monday, 26 May 2014

Berbelah bahgi :(


Nak atau Tak Nak???
Konfius sangat.. Nak tinggalkan tempat keje yang sekarang pon diri ni masih baru..Sekarang dapat pula tawaran yang baru yang ditawarkan oleh another company.. Hurrmmm.... :( Nak stay at tempat keje lama pon Ok jep sebab dah biasa plus dekat dengan rumah..10 minit je da sampai.. Gaji pon OK dan dapat bnyak benefits jugak.. So?? kalau k0rang apa yang korang buat..nak pilih yang mana.. Keje baru ni dye bagi masa sampai 2nd of June..cepat jep suruh mula keja.. Habis takkan la tempat lame nak tinggalkan macam tuh jep.. Rasanya nak stay jelah sebab kita tataw enviroment di tempat yang baru..kan?? Kalo boleh di belah bahagi diri ni..nak jep buat..huhuhu


                                             


#pagi tadi kena sengat dengan serangga apetah..habis bengkak muke nim.. :(

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...