Iklan Nuffnang

Saturday, 17 May 2014

Dah sebulan 3 hari!!Salam.. hai semua... hari ni diam tak diam dah sebulan lebih keje kat sini.. So far so good la kan..Hope boleh keje lame-ii selagi khidmat ini diperlukan.. ;) Alhamdullillah..semoga akan datang memberikan lebih baik dari hari-ii sebelum dengan pengalaman yang baru ni dan menjadi ilmu yang bernilai di masa akan datang..

Mula-ii jejakkan kaki kat sini dah mula merasakan kelainan dari tempat kerja yang sebelum-ii ni.. Nak ucapkan terima kasih dekat papa fa sebab dia tolong anak dia ni dapat kerja..hee ;) Kakak kerja dengan baik dan bersungguh-ii.. tak lupa jugak pada my liltle brother yang turut sama bekerja di tempat yang sama..Sekurang-ii nya ada kawan untuk teman kalau-ii terbalik lewat.. Wish for both of you dapat bekerja dengan baik jugak.... hee :)

Hope tak ada lah kawan-ii yang cemburu or kedekut.. sharing is caring .. Ada ape-ii yang tak puas hati , terus direct je supaya tak timbul salah faham dan ade la unsur-ii negatif yang timbul..kan??


2 comments:

  1. kalau dah serasi memang best la kan..sayang nak berhenti

    ReplyDelete
  2. ha ah la KSD...seronok buat mase ni..sayang kalo nak carik lain... :)

    ReplyDelete

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...