Iklan Nuffnang

Friday, 15 January 2016

Happy Annivesary to both of u!

Salam korang yang membaca...


Happy Annivesary buat korang berdua.. yeah! tak sangka..pejam celik pejam celik dah 4tahun eh.. memg cepat sungguh masa itu berlalu tanpa kite sedari.. Kite sedar bile perot mula bekeroncong mule la mencari makan..kan?? hahaaahahaa

Okey la.. Happy annivesary buat adik lelaki saya dan wife die.. Kak long ( kak long?? werkkk..sakit tekak bile sebut kan..) ok la..mak long sebab anak buah dah ramaikan.. nak wish perkahwinan yang dibina terus kekal until jannah. Hope korang jadi la seorang ayah dan ibu yang baik untuk anak-anak and also toward your both mom and dad..nampak ayat yang tunggang tebalik tuh sebab tak tau nak berayatkan apa dengan koang sebab hari-hari jumpe.. hahahahahaaa




~ HAPPY ANNIVESARY ~ 
4 YEAR

okbai!


No comments:

Post a Comment

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...