Wednesday, 24 July 2013

Puase fasa kedue dah???

Diam tak diam.. bulan p0se yang asenya baru menjengah ni dah nak ke fasa kedue.. ape lagi.. tak lame lagi kat radi0 jenuh la d0k putarkan lagu raye.. kan.?? kan.?? cepat betol mase berlalu.. hehehe :)


persiapan p0n makin lame mantap la kan.. hehehe :) sibuk la nanty p0st kat FB , TWITTER tentang persiapan yang nak dibuat..kan.?? S0..? macam mane nak menyambut Hari Lebaran yang akan datang ni?? Dah brape peratus siap.?? Kad raye dapat ker.?? ** bnyak tanye plak kan.. hihihihi

M0ga taun ni beraye dengan penuh kesederhanaan dan jangan membazir yee.!! Selamat berpuase dan berteraweh k..



#jiran umah ni dari 1st day p0se dah pasang lagu raye..makcik 0h makcik..semakin nak dekat raye makin bnyak plak k0leksi lagu makcik eh.... pinjam b0ley.! hikhikhik ^_^

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...