Saturday, 25 June 2016

Sabtu kena kerja.Overtime laaa.. :)

Assalamualaikum.. tenkiu pada readers yang sudi menjenggah kesini :) actually dah lama xberblogwalking ni disebabkan BZ jer.. hehehee :)

So today , ingat nak berblogwalking la sebentar jadi PM melawat negeri.. :) disebabkan hari ni kerja menyiapkan kerja-kerja yang perlu disiapkan..kesian pulak nanti staff lambat dapat gaji kalau tak selesaikan hari ni. Bos pon dah cakap..selesaikan by today ya! i will sign all cheque by tomorrow..So hari senin boleh cashkan and boleh la nanti shoping2 raya.. hehehe :)

Macam mana persiapan raya uols ? diumur yang agak meningkat this year. Kite sambut sederhana jelah memberi laluan kepada adik-adik kecik menyambut raya. So.. let's start blogwalking... :)




No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...