Monday, 20 July 2015

#Kosongkosong #Inikanraya #Syukurselalu

Assalamualaikum..

Di pagi yang penuh dengan ketenangan yang mana menyambut hari kemenangan setelah sebulan kite sebagai umat islam berpuasa. Alhamdulillah.. Tahun ni memberikan satu nikmat dan rezeki yang melimpah ruah walaupon baju raye siap last minit..hehehehe :) Pukul 4 pagi baru dapat tido.. pagi2 pulak dah bangun nak sambut raya..hhoooraayyy!! RAYA...RAYA... ^_^




#Thepeachgang

Hari raya pertama yang penuh jadualnya..dari pagi beraya sampai la ke malam sampai nak ke pagi pulak.. Habis je beraya pagi ingatkan nak terus balik kampung kat KUANTAN , PAHANG.. tapi biase la kan..menyinggah sana , menyinggah sini.. last2 dari sini (KUALA KUBU BHARU) gerak petang jugak..dalam perjalanan yang penuh dengan cabaran..hujan lebat yang lebat plus excident yang melibatkan 2 3 kejadian.. Mohon hati2 la di jalan raya..Ingatlah keluarga tersayang... :) 

So.. apa2 pon Fa mengucapkan

" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI "
" MAAF ZAHIR DAN BATIN "

#Ceritarayakami
#SalamKosongKosong
#InikanRAYA
#Syukurselalu
#1strayaKKB&KUANTAN
#2ndrayaKUANTAN&KKB


No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...