Saturday, 30 January 2016

E Pro Buster - KENAPA TAK EFFECTIVE? BACA SINI...

Assalamualaikum...

Just nak share apa selalu yang saya dapat bile COD barang dan ape feedback yang diberikan customer pada saya.

Alhamdulillah.. semuanya feedback yang baik-baik.. ada juga yang memberikan feedback "KENAPA TIKUS tak lari??" , "KENAPA MONYET MASIH ADA??" ,"CENCOROT TU SIAP DUDUK ATAS BEKAS LAGI , TAK LARI ..."

Bukan senang untuk kita memuaskan hati orang dan menyakinkan orang untuk memberikan feedback yang bagus.. So , kami akan siasat untuk menyelesaikan masalah berikut kerana produk ini telah diuji terlebih dahulu sebelum ia dikeluarkan dalam pasaran.

Kita menggunakan KONSEP "BAUAN". Iaitu dimana binatang yang mempunyai deria bau yang tinggi akan mengesan dan mula akan menjauh dari kawasan yang diletakkan EPB. EPB ini dianggarkan bauannya meliputi kawasan 25meter keliling,

KENAPA DAH PAKAI..HASILNYA SAMA??

Ini kerana bauan itu berselerakkan atas faktor ANGIN. ANGIN yang bertiup menganggu proses penyebaran bauan EPB.Selain itu juga , cara penggunaan yang betul. Contohnya , jika laluan tikus itu dibawah.. jangan la menggantungkan EPB tinggi..Kemungkinan haiwan perosak tidak dapat membau bauan yang dikeluarkan EPB.

Kami menjual barang ini 100% original untuk mengelakkan dari dikecam. sape nak jual produk kalau tak berkesan. Mungkin ada sesetengahnya ingin mendapatkan untung je kan.. Allahualam...

Ok.. walau macam mana pun..setiap produk tu ade keberkesanannya.. bukan pakai hari ni terus boleh dapat hasilnya.. Kalau boleh berfikiran logik pasti setiap produk akan berkesan cuma ada cepat ada lambat dengan cara penggunaan yang betul..


KAMI CUMA TOLONG dan IKHTIAR. 



BERMINAT dengan EPB (E Pro Buster @ Air Kencing Harimau)


Boleh direct call/whatsapp/SMS pada pengedar SAH kami (MEGAZU SDN BHD) : 

Pengedar KL : 01139345006
Pengedar IPOH : 0125217848
Pengedar KUALA KANGSAR : 0125217847
Pengedar SELANGOR : 0175878827
Pengedar TG MALIM , FELDA BESAOT, TELUK INTAN : 0173978589

atau boleh terus ke 





No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...