Saturday, 14 April 2018

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum..

Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg fa sibuk mencari aktiviti untuk mengisi masa lapang. So , setakat ni faa dah mencari kelas menjahit. Nanti boleh share2 dengan anda aktiviti menjahit dengan korang.. kan2? lagi2 ni nak raya , nak la menjahit baju sendiri , asyik menempah je , tak best..Hahahahaa :D Ok la , nanti faa cuba share aktiviti basic menjahit , masa ni still mengenali mesin. Ada masa lebih kite share OK .. Sorry yang mana menanya soalan , baru2 ni baru menjawab. Moga terus kita bersama2 share ilmu. yang mana tahu boleh tolong jawab soalan2. Moga terus utuh ukhwah kita di laman sosial ni. Ada yang terkurang harap dimaafkan , mungkin ada yang tak dapat jawab. saya memohon maaf pada semua ..

#isimasalapang #visitblog #jawabsoalankawan2alammaya

1 comment:

  1. Hello, I enjoy reading all of your post. I wanted to write a little comment to support you.

    ReplyDelete