Friday, 8 February 2013

kenangan pahit manis #2 - i

ha..kini kembali dengan kisah2 kami.. seronok tak kisah2 tuh seme.. hope semenya okeh2 la kan.. actually.. tak pandai sangat nak mengarang citer ni seme.. huhu.. So.. far try create story ni sehabis baik + usaha untuk menjadikan ia suatu cerita yang membosankan.. takot kang ade owg spam terus belog ni..takmo la..takmo la.. hee =)

So.. dah bace tentang kami..dari awal sampai akhir.?? So.. entry kali ni Far nak sambung malam yang kena serang tuh.. citer dye tak habis lagi la.. panjang lagi ni..meh2 datang bace..

Malam tuh.. mase Far and tita kena serang dengan pak cik tuh.. ade lagi cerita yang berlaku iaitu... pada kyan , eqa dan jugak izzah.. agak2 korang la.. ape la yang terjadi kat dyeowang kat lua sane..

izah , kyan and eqa serta seorang lagi teman baru < pelakon xtra > panjang..! who's panjang.?? dye seorang lelaki yang tinggi dari kami la..tapi dye memang sangat tinggi.. dye ni berkawan dengan iza.. katenya tak declare tapi declare adik abang je.. boleh caye ke ni.?? mane izah jume panjang tuh.? gara2 kami main bola tampar untuk wakil poli.. hik..hikk..macam la layak..main + training teruk nak maty tapi ta rety2 jugak main.. hee =)

* ssshhh.. jgn bgtaw izah..kite tengah bergossip pasal dye..nanty dye dengar..maty la Far..tak dapat nak story2 lagi..hehehehehe...

So.. sambung citer.. kejadian ni berlaku bile mana izah.. kantoi dengan bf dye la.... Halamak.! macam mana boleh kantoi ni sayangs.?? u tak kan ta mesej dye..tanye dye ade kat mane.. hmm..kantoi sudah...izah..izah.. macam mane la kaw ni.. tapi.... tak sampai tuh jer citer nya.. ade lagi gempak.!! nak taw.?? jom scroll bawah...slow2 okeh..

-

-

-

-

-

-

-

prankkk..kaca berderai..what's going on here.??izah oke tak ni.?? ke lappy screen ni pecah..jap2..check kejap screen lappy ni.. Syukur Alhamdullilah.. my lappy okeh aje.. tapi bunyi ape tuh.. Tapi nak bagitaw la kat sini..kenal GM < greentown Mall > in ipoh.?? ala... tempat yang dekat ipoh la..taw kn.. kat situ la... mereka ni berkarok sakan.. sekali..nah... habis cermin berderai.. akibat si pkwe izahh tumbuk cermin kace sampai berderai.. so scaryy.!! cter ni di story oleh kyan + iqa..

* disebabkan salah paham , kaca yang pecah berderai..hampeehh..!!

Oleh kerana banyak sangat problem malam uh dan nak larikan diri dari pak cik mengamuk nak carik sha uh.. kami semua buat tak tataw and terus lepak2 dekat kedai makan tengok bola.. Manchester vs Chelsea .. ekekeke ;)

# kami semua nya budak IT programming , tapi programming nya bole la..cukup2 makan.. hihiihihi =)

2 comments:

  1. best right ada blog ne. blh share kisah lucu, sedih etc with global readers :D tp kena da limit hehe.

    terjah sini juga: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. limit untuk ape.?? need answer.??

      #konpius.!

      Delete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...