Thursday, 28 March 2013

2nd times

har...... nak bgtaw ni.. hari uh... Far menang untuk GA abg hanif idrus sekarang ni.. dapat plak kejutan budaya yang baru..setelah berkurun GA uh berlangsung akhirnya tuan punye belog jumpe jugak gunting + reben + microfon + pentas untuk mengistiharkan bahawa GA telah pon tamat.. Alhamdullilah... bese la..orang da tue...harus la slow motion..hik..hik.. =) 

* mohon jangan mara ye atok mksyahir... hee =)

So...setelah GA dari zaman tok kaduk berakhir.. atok telah mengistiharkan senarai list 15 orang pemenang hyper contest beliau... So.. ni lah dye senarai 15 orang tuh... [ terharu pai habis tisu 80 kotak..hee =) guraw8.. ] papepon..taniah kepada pemenang8 yang lain.. u are the besh... <3


saya yang no 11 tuh.. hee <3

So..setelah beberapa bulan kemudian ,  padahal tak sampai sebulan pon.. hee =) kerajaan belog "apakah" nak mengumumkan pemenang8 , amboii.. tok sabor teman nak nengok nya.. hee =) 

Alhamdullilah.. tercalon jugek sebagai pemenang..thx atok mk.. ! mohon tisu ye.. =)


saya yang Top 10 Komen / Kritikan terbaik pilihan juri
no 5 tuh.. <3

Papepon..Far nak ucapkan taniah kepada pemenang8 yang lain.. anda punye komen pon dashat8.. hope belog atok mk ni akan terus menjadi belog yang terbaik di antara blogger2 serta dapat update entry8 terbaru.. 

#soryy melalut..otak ni maseh jem..tataw nak taip ape dah.. tata.! nak tito dulu..ZZzzzz... nite <3



1 comment:

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...