Saturday, 12 January 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen



jom join GA ni.. nak tau lebih lanjut .. klik banner tuh ye .! =)

Syaratnya tak susah .. senang sangat2.. 

adiah nya..
3 key-chain untuk seorang taw.. 
<untung la sape yang dapat..meh2 join bnde ni mane taw korang jadi salah satu darinya ke.. hee =) >
FYI , key-chain tuh koleksi beliau sendri sepanjang 2012..! so, rajin2 la follow & blogwalking ya.!


Closing date : 09 Feb 2013.. (lame lagi..sempat untuk join. hee =) )

saya tag : gadish kampung and azrina


#support GA ni..sambil tuh update entry untuk hari ni..thx ibu coz follow blog saya , law ta tataw ade wujudnya GA ni..peace =)


92 comments:

  1. dari segmen yang sama....dah follow dah....selamat ceria sambil bersegmen yer... :)http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih sebab sudi follow saya.. InsyaAllah.. saya akan rajin2 BW kesane.. hee =) Gud luck buat mentariminda jugak.. have fun..

      Delete
  2. Salam, Hootoh datang ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
    Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

    ReplyDelete
  3. datang sini semula . thanks drop comment . follow u .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee =) tQ.. komen sini dan dah follow u jgak.. =)

      Delete
  4. datang dari segmen yang sme..done follow you..good luck..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too.. done follow u.. gud luck ya.! =)

      Delete
  5. Assalamualaikum awak. sheila datang dr segmen yang sama. good luck!

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...Gud luck ya untuk segmen ni..same2 la kumpul komen.. hee =)

      Delete
  6. Terima kasih sebab singgah ke blog saya. Sekarang ni saya sudah mula ikuti (follow) blog saudari dan secara automatik blog anda berada dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  7. hye awok :)

    singgah balas kunjungan sini.
    done follow~
    happy blogging keh! ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye awok2... =)

      Tq ye.. u too.. hepi blogging ye.!

      Delete
  8. singgah balas kunjungan dari segmen yang sama... ^_^
    done follow... :)

    ReplyDelete
  9. hamba datang membalas kunjungan tuan hamba ke halaman hamba =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. trime kasih ye tuan hamba.. kunjungan kamo di terima.. hee =)

      Delete
  10. Sekejap jer dah banyak komen.....dahsyat!!!
    Thanks sertai giveaway saya...
    Nanti saya masukkan dalam senarai dan bloglist yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe ...
      time kasih sebab masukkan dalam senarai.. akhirnya.! dapat masok jugak.!

      Papepon..far support GA abg hanif dengan semangatnya.! cewaahhh..

      Delete
  11. dah follow goole + kamu

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih... selalu lah dtg cni.. ^__^

      Delete
  12. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  13. hye, syasya dtg membalas kujungan :)


    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah blas untuk syasya jugak.. =) gud luck to u too..

      Delete
  14. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  15. Gud luck yer..

    saya datang dari segmen yg sama juga

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. same.. gud luck to u tooooo... =)

      Delete
    2. dah follow..
      kalau rajin follow la saya...

      http://inazalina.blogspot.com

      Delete
  16. good luck!!!dri segmen same....done follow...

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  17. salam athirah...thanks ya sudi ziarah blog santai..dtg lagi lain kali ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam buat saudari... ok.. nanti athirah intai2 lagi kesane.. lebih prefer jadi silent reader coz tataw nak komen.. hee =)

      Delete
  18. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy ,
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait wana.. nanty far pergi sane..folo sane plak.. :) keep in touch :)

      Delete
  19. salam perkenalan..
    husna singgah sini dr segmen yg sama..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan dari far jugak...
      thx sebab sudi singgah cni.. :)

      Delete
  20. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  21. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari
    follow sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx ye budak kampung.. keep in touch ye.. :)

      Delete
  22. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. jaoh sangat ke nak menyampai ke sini.harap2 selalu la dtg ye =)

      gud luck ye !

      Delete
  23. datang sini dr segmen yang sama membalas kunjungan

    selamat bersegmen

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx syaz sudi drop komen kt sini.. gud luck to u too.. =)

      Delete
  24. Replies
    1. tq ye singgah sini.. muah3.. keep in touch ye =)

      Delete
  25. Replies
    1. thx chenta abby.! rajin2 la ke sini ye =)

      Delete
  26. najihah singgah sinie ~

    nice blog :)

    ReplyDelete
  27. hai, dikbi singgah sini

    good luck ye

    ReplyDelete
  28. Good luck and selamat bersegmen..!

    ReplyDelete
  29. haha. ;DD sori myibux disini ;D
    bbai awk ;D

    ReplyDelete
  30. selamat berkenalan awak..Moga berjaya dalam GA ni..^_^

    ReplyDelete
  31. hye dear!! anis dtg nk support...
    so nak drop comment byk2 kalo boleh :)
    hehehe.. goodluck dear

    ReplyDelete
  32. sob sob sob T_T tak sempat nak join :'( drop komen jer ek..gud luck pd yang join!

    ReplyDelete
  33. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    minta maaf ye lambat singgah disini....follow disini no.129

    ReplyDelete
  34. gdluck ye sis..

    beznye klo dpt keychain tu :)

    follow sini..follower ke 132

    ReplyDelete
  35. salam perkenalan follow dr segmen yg sama...

    ReplyDelete
  36. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..

    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  37. daddy akan join x lama lg. skrg ni problem ckit sbb di sek x de wifi...bln 3 baru pulih...huhuhuhu

    ReplyDelete
  38. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  39. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  40. hai asmar dtg membalas kunjungan dan follow sini, slm kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. MOga berjaya ye :)
    thanx ajak join jugak :)

    Ros pun dah klik tabung awak jugak :)

    ReplyDelete
  42. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete
  43. http://asmarpunyablog.blogspot.com dtg sini follow balik + bw, slm kenal...

    ReplyDelete
  44. dr segmen yg sama
    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-kenali-kaki-blog-mengikut.html

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...