Saturday, 10 March 2012

Big Bosh Besday Coming.!

Hohoho... Big Bosh besday [my papa besday] dah nak tiba.. lagi 3 hari je lagi.. ape nak buat eh.? sape je ade law nak buat makan2.. seme tade. tgal aku and adik kecik yang umo baru 9 tahun tu, kalau ajak main 'Play Station' nak la dye tu. hee =)

takpe la papa.. aye ajak papa makan kt lua je la.. aye order ; papa bayar.. bole kn.? =)


# ta sabar nak papa blanje.. yahoo.! ta sabar na tunggu harinya...




Wednesday, 7 March 2012

new job.!

setelah sekian lame mengganggur di rumah. Akhirnya aku keje jugak. ta keje , tade duet , taley na g jalan2 , shopping , buat simpanan.. Simpanan dulu pon dah semakin kurang.. Sekarang akan mule bertambah.. InsyaAllah.. 

# duet tambah tapi bnyak gunenya pulak.. buat2 ta ingat duet tu walaupon terdesak na gune.. =) tu tok simpanan aku bile tue @ waktu aku jadi pengganggur lagi... huhuhu..

Prosedur Nikah Kawen : Step 2 - Prosedur Mahkamah

Alhamdulillah.. Masih diberi peluanh untuk kongsi cerita..Mungkin ada yang mencari.. mungkin ada cerita kehidupan kita sama. Kan? Love you o...