Monday, 26 May 2014

Berbelah bahgi :(


Nak atau Tak Nak???
Konfius sangat.. Nak tinggalkan tempat keje yang sekarang pon diri ni masih baru..Sekarang dapat pula tawaran yang baru yang ditawarkan oleh another company.. Hurrmmm.... :( Nak stay at tempat keje lama pon Ok jep sebab dah biasa plus dekat dengan rumah..10 minit je da sampai.. Gaji pon OK dan dapat bnyak benefits jugak.. So?? kalau k0rang apa yang korang buat..nak pilih yang mana.. Keje baru ni dye bagi masa sampai 2nd of June..cepat jep suruh mula keja.. Habis takkan la tempat lame nak tinggalkan macam tuh jep.. Rasanya nak stay jelah sebab kita tataw enviroment di tempat yang baru..kan?? Kalo boleh di belah bahagi diri ni..nak jep buat..huhuhu


                                             


#pagi tadi kena sengat dengan serangga apetah..habis bengkak muke nim.. :(

Saturday, 17 May 2014

Dah sebulan 3 hari!!



Salam.. hai semua... hari ni diam tak diam dah sebulan lebih keje kat sini.. So far so good la kan..Hope boleh keje lame-ii selagi khidmat ini diperlukan.. ;) Alhamdullillah..semoga akan datang memberikan lebih baik dari hari-ii sebelum dengan pengalaman yang baru ni dan menjadi ilmu yang bernilai di masa akan datang..

Mula-ii jejakkan kaki kat sini dah mula merasakan kelainan dari tempat kerja yang sebelum-ii ni.. Nak ucapkan terima kasih dekat papa fa sebab dia tolong anak dia ni dapat kerja..hee ;) Kakak kerja dengan baik dan bersungguh-ii.. tak lupa jugak pada my liltle brother yang turut sama bekerja di tempat yang sama..Sekurang-ii nya ada kawan untuk teman kalau-ii terbalik lewat.. Wish for both of you dapat bekerja dengan baik jugak.... hee :)

Hope tak ada lah kawan-ii yang cemburu or kedekut.. sharing is caring .. Ada ape-ii yang tak puas hati , terus direct je supaya tak timbul salah faham dan ade la unsur-ii negatif yang timbul..kan??










57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...