Tuesday, 26 July 2016

Semanis EPB :)

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. Settle up semua barang yang di post. Siap dapat feedback yang terbaik dari mereka dan ada juga yang mendoakan.. terima kasih ye! Moga doakan itu dimakbulkan.Doa saya pada anda juga.. Amin.. 

Ok la.. got an email di tierah_fasyrah89@yahoo.com .. Apa2 bole direct emel kite kat sini terus ye 😄 Di sanun pon ade yang meninggalkan jejak customer saya.. InshaAllah.. terima kasih.. Alhamdulillah semua customer yang saya dapat semuanya terbaik 🖒🖒 tenkiu semua atas sokongan anda untuk saya.. 

Teruskan sokong E Pro Buster a.k.a Air Kencing Harimau.. 😘😘

Thursday, 14 July 2016

Salam Lebaran 2016

Salam Lebaran buat semua umat islam. Kita still lagi semangat beraya setelah sebulan berpuase kan. Openhouse melambak lambak lagi. Itu lah penangan beraya ni..sebulan save duit..Hahaha :D

Ok lah..Kite nak ucapkan semua reader kita Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin . Korang caner ? beraya sampai mana? best tak tahun ni ? Kita punye so far Alhamdulillah.. walaupon raya bersederhana je tahun ni. Beli baju raya last minit , masak last minit . Al maklum la..tetibe je ade kerja yang tak dapat dielakkan. oh ya! hopefully korang semuanya baik-baik je ye sebelom raya and selepas raya ni.

#salamkosong-kosong #syukurselalu

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...