Thursday, 14 July 2016

Salam Lebaran 2016

Salam Lebaran buat semua umat islam. Kita still lagi semangat beraya setelah sebulan berpuase kan. Openhouse melambak lambak lagi. Itu lah penangan beraya ni..sebulan save duit..Hahaha :D

Ok lah..Kite nak ucapkan semua reader kita Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin . Korang caner ? beraya sampai mana? best tak tahun ni ? Kita punye so far Alhamdulillah.. walaupon raya bersederhana je tahun ni. Beli baju raya last minit , masak last minit . Al maklum la..tetibe je ade kerja yang tak dapat dielakkan. oh ya! hopefully korang semuanya baik-baik je ye sebelom raya and selepas raya ni.

#salamkosong-kosong #syukurselalu

No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...