Thursday, 29 October 2015

JANGAN TOLONG!!!

Assalamualaikum.. lama betol tak mengapdate laman bertulis yang mcm tak bertulis sgt ni.. hari ni , nak story sikit berdasarkan apa yang terjadi...


JANGAN TOLONG! 


Yes.. itu lah ayat yang sering kita akan pakai bila dah tolong orang , orang TIKAM BELAKANG.. oucchhh...sakit beb... huuurrmmm..... it's not rite la kan.. Kenapa la dengan orang yang macam ni kan.. tak puas hati tak nak cakap depan-depan.. Awak cakap lah dengan tuan badan kan senang. Awak buat macam tu menutup pintu rezeki die.

Cuma berharap bertabah lah dia dengan apa pun yang berlaku cumanya beringat sebelum terkena lagi.. U strong beb!

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...