Sunday, 15 July 2012

It's hard 4 me

Tiada ungkapan yang bole aku sebut.. susah , sakit , pedih , pilu. Semuanya ada waktu ni.. Mengalir air mate ku setitis demi setitis mengenangkan cinta yang tak kesampaian. Yup.! baru aku tahu apa yang aku rasa bile dye dah tade yang mana sebelum ni aku hanye jadi pendengar buat kawan2 ku yang putus cinta. Hanya haty je yang taw betape payah nya aku nak lupe kan dye macam tu je. it's hard 4 me.

.........................................................................................................................................................................................................................

for him :

>  abg halalkan semua mase kita bersame dulu ye.

> cari la yang terbaik untuk abg , fa bukan untuk abg , betol keputusan abg tu. fa pasty abg ade sebabnya.

> thanks sebab penah ada waktu susah dan senang fa.

> thanks 4 kenangan perkenalan yang banyak buat abg sabar dengan situasi yang berlaku.

> last , hope abg maafkan fa ape yang salah , terguris haty abg ke and sewaktu dengannya ye..

.........................................................................................................................................................................................................................


# salah aku sebab aku la punce dye jadi mcm tu.! maafkan fa.! ='( pasty Allah akan temukan dye dengan owg yang lebih baik dari aku. Amin.!


57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...