Tuesday, 23 July 2013

Duri dalam daging

Pernah rase duri dalam daging.??? kal0 duri ade dalam daging alamatnya tak makan la kite kan..huhuhu :) kal0 makan pon dah masok mulut baru terase duri.. 0uchh.! sakitnya! kan.?? mane tak nya dalam daging sebesar tapak tangan tetibe hadir dengan satu duri yang kecik , tajam , diam2 tapi menyakitkan bile terkena.. haishh..! itu perumpaan bagi s0me0ne yang suke bertalam2 muke nya..geraammmmnyaaaa.... 


Sape kate 0rang yang macam ni tak menyakitkan haty tipu la kan.. Bak kate 0rang la kan..semua itu lumrah dalam kehidupan.Tapi dalam mase yang same ia akan membuatkan kita lagi matang dalam menjalani kehidupan yang akan datang. rite?? eh?? bet0l ker.?? hehehe :)



akhir kata :

** BERBUAT BAIK PERPADA-PADA , BUAT JAHAT JANGAN SEKALI**


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...