Tuesday, 1 July 2014

MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren

Untuk ramadhan hari ketiga ni..tadi belek-ii jumpe satu segmen.. saje join dan mengisi masa lapang ni dengan join segmen-ii yang ada.. So.. untuk ni ternampak segmen yang dianjurkan oleh cik Oren masa blogwalking ke entry kawan-ii blogger..Segmen ni katenya buat sempena nak menyambut besday beliau yang jatuh pada 14 Ramadhan 1412 (** mengikut kalendar islam.. ).. 

HAPPY BESDAY CIK OREN!!



Due date : 30 Jun - 25 Julai 2014


**jom reramai join and support Cik Oren ni.. :) 


10 comments:

  1. Noted with thanks Sis Fasyrah. Dapat juga jejak sis kat sini. Cek kat follower list tadi. :) Dah follow sebelum ni. Tak ingat bila. hihihi
    Salam Ramadhan. Jemput jalan-jalan buat tour kat blog rakan2 yang turut sama menjayakan misi tour ni ya?

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  3. CT datang singgah sini.. follow sini jugak..
    jemput singgah blog CT..

    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Join segmen yang sama. Jemput singgah & follow :)

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  7. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus-ore.html

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...