Friday, 7 March 2014

Cari dan kecewa...

sumber : g00gle


S0..pepagi ni dah update bel0g..S0 ceriteranya bermula...Pagi-ii sebelom start nak bekerja..bukak internet terus laju jari jemari ni berlari-ii..* ayat sastera sikit.. S0..search sane , search sini... Dah jumpa..woo-hoo...Dah berkenan..sekali bila kol cakap dah bo0king..orang ni pon satu.. kalau dah sold out , dah booking padam-ii la iklan tu..kan dah menghancurkan harapan orang pepagi ni tapi macam rajin pulak orang tu nak padam-ii kan... Tapi  iklan tu yang taun-ii zaman tok kaduk ,bukan apa..nak carik susah la..bercampur-ii jadinya..

S0..sape ada cadangan nak bg website nak tahu tentang penjualan rumah terkini..nak yang up to date sebab tak nak di kecewakan lagi..dah macam bercinta pulak kan..hahahaha...bukan ape..takot nanti mo0d ni berubah je kang..huhihuhi.... kang beli yang mahal-ii tak mampu nak bayar tuu..kalau 5, 6 tahun takpe..kalau dah 30 tahun..agak-ii nya rumah tak habis bayar , orangnya pon dah takde..hehehe

S0..please sharing-ii la info ye .Thanks k0rang.. 

#Agak-ii ada yang nak derma duit jugak tak buat penambahan nak beli rumah ni..LOL.. Krikkrik..krikkrikk..


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...