Thursday, 6 March 2014

Mengantokkknyaaa...

Hai.. Selamat tengah hari...dah lunch ke belom?? blurrppp.. Alhamdullillah...kenyang dengan rezeki hari ni.. hee :) S0 semalam tidur lewat gara-gara settlekan perkara-ii yang nak bawak pergi interview.. syukurr...semua settle.. memang MENGANTUK la jawabnya kan..jarang tidur lewat macam semalam,bile tidur lewat, mula la bila pagi memang perangai mate ni malas nak open luas-ii la kan..badan pulak dok mengeliat sane,mengeliat sini.. hadooii... badan2..awat la malas sangat ni..

sumber : Go0gle..

Memang s0 sleepy taw..memang menguap-ii la kejenya walaupon masih awal..dapat lunch ni lagi la buat mate ni kuyu jer... ni yang dok menghapdate belog untuk menghilangkan ngantok..sambil tuh bace-ii entry bl0gger-ii...

Mintak-ii lah dapat kerja baru ini supaya lebih dekat dengan rumah dan tak perlu bersusah payah nak ulang alik jauh-ii..penat jugak rasanya..saya ni insan yang lemah..hehehehe :) Papep0n selamat bekerja.! Chaiyok-ii..


#Catuan air bermula lagi hari ini selama 2 hari.Moga hujan dapat turun dengan lebatnya agar catuan air dimansuhkan.. 

2 comments:

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...