Wednesday, 2 April 2014

Pengalaman bercabaran dengan SlimFast Diet

SlimFast Diet??

Untuk saya..inilah kali pertama ditawarkan untuk menyahut cabaran yang kebetulan nya dianjurkan bersama mialiana.com..saya sebelum ini telah mencuba beberapa jenis produk sebelum ni tapi belum dapat hasil seperti yang saya inginkan..Mana taknya..asyiknya terasa lapar jer..kalo dah lapar mana boleh tahan..kena la makan,nanti sakit perut pulak..Bila dah makan?? Bila masa saya nak KURUS??? kan?? Lepas tu berhenti dan tak ambil apa-ii produk lain...Kebetulan bila baca blog mialiana.com..Saya pun mencuba nasib dan terus join giveaway yang dianjurkan oleh MYBEAUTY HERBS bersama-ii di mialiana.com dan telah bersedia untuk menjadikan diri ini sebagai testimoni untuk berkongsi dengan semua ahli2 blogger serta orang lain yang mungkin akan membaca artikel ini mengenai SlimFast Diet sekiranya berjaya..

Alhamdullillah..saya terpilih sebagai salah satu untuk menjadi 40 orang blogger itu..Nak tahu berkesan atau tidak?? Cara pengambilan ?? Macam mana sebelum dan selepas pengambilan?? Boleh atasi masalah saya atau tidak?? dan lain-ii??baca lah..kalau nak tanya..komen je..InsyaAllah saya reply sekiranya saya tidak sibuk.. :)


Cara Pengambilan??

Jawapannya : Mudah dan senang sangat-ii , hanya perlu bancuh 1/2 cawan air dengan air suam dan goncang-ii bagi sebati..

Nak tahu berkesan atau tidak??

Jawapan nya : YA! sangat berkesan..kalau sebelum ni saya pernah mengambil produk-ii lain tapi tidak berjaya..selepas pengambilan ni..saya terasa badan semakin ringan kalau dulu rasa malas tu memang la sangat-ii malas..Mane tak nya..Lepas je ambil untuk satu hari iaitu sebanyak 2 sachet sehari kerana berat saya sebanyak 75kg lebih..badan ni terasa bersemangat dan bertenaga serta ceria walaupun baru sehari pengambilan produk SlimFast Diet tu..memang menakjubkan..terasa sangat kelainan sebelum ambil dan selepas pengambilan..

Bukan itu jer..saya juga telah mengesyorkan kepada ibu saya sebab saya nak rasa adakah ibu saya merasakan perubahan yang dialami oleh saya..

Selepas ibu saya mengambil SlimFast Diet ..dia dengan spontan menjawab "Sedap badan ni..terasa senang nak bangun dan buat kerja rumah.." Dalam hati saya "Alhamdullillah..memang berkesan juga untuk nya walaupun dengan pengambilan satu hari sahaja sudah terasa kelainannya" mungkin sebab jus ni membuang toksin dan lemak dalam badan secara semulajadi.. 

**nak bagi lebih tak boleh sebab saya ni testimoni..hee ;) So,saya belikan yang lain untuknya sebab saya nak tengok dapatkah ibu saya merasakan produk ini lebih baik dari produk yang diambil nya kini..

Kalau sekarang tengok makanan terasa kenyang je..tak sibuk nak mencari nasi..sepanjang mengambil SlimFast Diet ni selama 10 hari baru 3 kali saya makan nasi..tapi air memang sehari itu dekat 2/3 liter jugak minumnya..


Adakah ia Produk kurus yang berkesan ?? cara kurus dengan cepat ?? langsing ?? dan kempiskan perut buncit??

InshaAllah..mungkin selepas pengambilan selama sebulan mungkin akan menampakkan hasilnya dengan baik.. kalau dah dalam masa 10 hari , saya boleh terasa perubahannya badan terasa semakin ringan dan saya terasa perut semakin kempis.

Perubahan yang berlaku selain bentuk badan..produk ini jugak boleh merawat kulit muka...

Ya! terasa muka semakin ceria dan mula licin..lembut je..bila tengok cermin tu..nak tengok lama-ii sebab terasa perubahan yang berlaku..siap telek-ii muka ni..Mungkin disebabkan oleh khasiat buah raspberry tu sendiri..rasa yang manis-ii masam tu..

Itu sahaja yang saya sempat kongsi review dalam cabaran 10 hari bersama produk MYBEAUTY HERBS iaitu SlimFast Diet...Maaf sebab saya sibuk untuk minggu ni dengan kerja..tak sempat untuk berlama-ii dan untuk menyokong GA ini dan saya salah satu testimoninya..terus meluangkan sedikit masa untuk review cabaran 40 hari bersama produk SlimFast Diet ini dan share serba sedikit pengalaman saya masa pengambilan produk ini..Maaf lambat dari tarikh yang ditetapkan..Semoga Berjaya pada 40 ahli bloggers yang lain.. Good Luck semua!

Terima Kasih mialiana.com dan MYBEAUTY HERBS kerana memilih saya sebagai testimoni anda..Hargai dan mungkin akan terus menggunakan produk ini untuk mendapatkan berat badan yang ideal..

Testimoni yang telah berjaya 





Kata Akhir : Produk SlimFast Diet ni adalah produk yang tepat untuk mengatasi masalah anda itu sebab saya mengalaminya sendiri..So..nak KURUS ?? atasi PERUT BUNCIT??cepat-ii dapatkan produk SlimFast Diet ni untuk merasainya..InshaAllah anda pasti akan merasakan perubahan pada diri anda..Produk ini ternya berkesan..




My Beauty Herbs (002119891-M)
67- 1, Jalan Mahkota Residence, Bandar Mahkota Cheras,
43200 Cheras Selangor.
Blog : http://mybeautyherbs.blogspot.com/
Twitter : https://twitter.com/mybeautyherbs
Instagram : http://instagram.com/mybeautyherbs
FaceBook : https://www.facebook.com/mbherbs
Mail : sales@mybeautyherbs.com.my
Whatsapp/Call/SMS : +6011 28090446
Laman Web Rasmi : http://www.mybeautyherbs.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/mbherbs






Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

20 comments:

  1. ternyata dan terbukti berkesan la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup cik diary..memang berkesan.. ^_^ jom cuba ...

      Delete
  2. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  3. Tahniah ; terbukti SFD berkesan setelah baca semua review kawan2 dan ini yg last utk hari ni ..semuanya telah memberikan testimoni +ve alhamdulillah bertambah2 keyakinan org di luar sana untuk mencubanya.

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu..nanti balas kunjungan dan bace review en PCL k..thx sudi singgah ;)

      Delete
  4. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..thx BB.. Wishh BB jugak..moga berjaya ke next stage ;)

      Delete
  5. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..InsyaAllah..Taniah buat Ieyzartd jugak ;) Gud Luck 4 da next step ;)

      Delete
  6. salam ukhuwah , review yg bagus . semoga berjaya . done follow back .

    ReplyDelete

  7. Salam, tahniah kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke punsingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..TQ MyCherita ;) Gud Luck untuk kamoo.. ;)

      Delete
  8. wah..wah..wah.. tahniah.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah n good luck di peringkat seterusnya

    ReplyDelete
  10. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...