Tuesday, 29 April 2014

Perlukah marah???

Perlu ke??


Nombor telefon??

Bila kita tak tahu apa-ii,tiba-ii ada suatu yang tak tahu dari celah mane dapat number phone and call..Mula-ii cakap macam tak kenal,rupa-ii nya dia dah kenal kita..senyap-ii jep taw details tentang kita..Huh! yang perangai macam ni memang la tak berkenan..siyesly..bukan pada yang nak berkenalan tu tapi pada orang yang bagi number phone kita tuh..geram jeee... GGrrrrr.... benci sangatttt!!! *orang yang nak berkenalan tu pon mengada sangat!! number phone tu hak milik privasi lahhh..haruslah mintak permission if nak bagi kat some0ne..kan??

Tindakan saya :-
#terus block number orang tu supaya tak menganggu , bukan sombong..tapi siyezly tak berkenan.!!!


Tempat kerja???

Hurmm... kenapa lah sampai tempat kerja pun nak bagitahu?? perlu ke sampai macam tu sekali?? penting ke orang yang kita tak kenal perlu tahu kedudukan tempat kita mencari rezki??? huh!!! marah betol lah...


Kadang-ii tak boleh percaya dengan orang yang kita percaya sebab orang ni tak boleh simpan rahsia kita dengan baik...hurrrmm.. Memang terfikir nak marah pon pada orang yang memberitahu details kite tuh,tapi...bila berfikir banyak kali..takde sebab nak marah-ii , kalau marah takde guna dan fungsi je..kan??  :'(

Tindakan saya :-
#call guard house sebelom balik..malas nak jumpa dengan orang yang sengal!! HUH!!!



#better keep silence and slepp...ZZzzzz... malas layan orang yang remeh temeh ni..blocking number for peace ^_^


No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...