Monday, 9 February 2015

Quote 1 : F.R.I.E.N.D


Assalamualaikum.. tetibe terasa tangan mengatal nak menaip.. Actually , kawan fa yang bagi pada fa semalam.. katenya dah lame die simpan quote ni and semalam baru dye forward pada fa.. Smpaikan tak reply whatsapp , die call tanya , bace tak mesej tu.. nampak macam penting je kan.

So secara ringkasannya bagi pandangan fa , 

Jangan mengukur persahabatan atau perhubungan semasa mula berjumpa atau mengenali seseorang sebab tak nak nanti persepsi pertama kali kita melihat itu salah. Manusia tak sempurna tapi jadikan diri itu lebih baik dari yang sebelumnya. Jangan mengharap yang tak sepatutnya dan haruslah terus beringat bahawa tiada orang lain yang akan bersama kita dan sentiasa tabah mengharungi segalanya sendiri.

#lunch hours punya persepsi :)

Farah Athirah Goh
fasyrah89.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...