Tuesday, 16 June 2015

Selamat Pengantin Baru #BFF!

Alhamdulillah .. Dari 3 orang , s0rang dah selamat..

Tarikh 7/6/2015 , selalu tarikh yang i asyik tanya die.. Bile eh u punye wedding? hari ape .. sampaikan die marah..hahahaha :D actually bukan i je yang tanya..#BFF yang soram lagi pon tanya jugak tarikh tu.. :P Ok.. bukan bermakna kami tak ingat tarikh tu , kami tak SAYANG .. kan kak yan? hehehe tapi memang i lupa la tarikh tu..  SORRY!!!! ampun bukkk...

Tapi dalam lupe-lupe tu , i attend jugak wedding die walaupon tak ikot secare keseluruhannya sebab i baru lepas excident..s0 , tak dapat nak jadi dayang bunting die untuk her special day tu :( malang tak berbau..Tapi i tetap gagahkan diri untuk attend her wedding reception @Taman Tasik Titiwangsa bertemakan warna purple dan peach.. her wedding dress lak in Gray n White kaler.. memang cantikk sangatt..lagipun u memang da gojez beb!

So ni semua gambar kami bersama-same yang sibuk nak selfish on her DAY!



#selfish ramai2 on her day! #nampak separuh jiwaku pergi disebabkan semua xnak pegang kamera , kononnya waktu ni i paling tinggi tapi hakikatnya rendah.... :P


#Poli Gang , Nazirah (tepi sekali) yang still single , nak number boleh komen kat bawah.
So , before she arrived , selfish luu... hahahaha :D




#PrincessKhachak team !



Wiishing u and ur husband yang baik-baik , moga perkahwinan yang dibina dikonkrit ini terus berbahgia until jannah..


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...