Iklan Nuffnang

Wednesday, 3 August 2016

Growth up !

Assalamualaikum.. Alhamdulillah .. Just passed another 1 years and the number is growing up .. huhuhuu :)

Hari Lahir yang bermakna every year dan setiap tahun ade kelainannya. No celebration coz im working! aiyaaa.. kalau off , konfem nak bawak family have a dinner tapi so far Alhamdulillah , thank pada yang wish tuh. I appreciate sangat walaupun sekadar ucapan sebab korang still ingat pada kite :)

Dah meningkat umur ni demam pulak! adess! demam nak membesau la ni. hehehe doakan kite cepat sembuh ye :)

Moga diberi panjang umur dan dimurahkan rezeki untuk umur yang semakin tua ni :) amin!




4 comments:

  1. Happy Birthday and get well soon =D

    ReplyDelete
  2. membalas kunjungan terima kasih sudi singgah..
    saya datang naik Toyota..ada atas tu..terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee :) tq sebab sanggup naik toyota dtg tuh.. :) :)

      Delete

Salam Ukhwah kawan-kawan Alam Maya :)

Assalamualaikum.. Sejak 2 menjak ni agak kepenatan sedikit ke sana ke sini .. Menjadi seorang suri rumah kan memang la begini lagi2 skrg f...