Tuesday, 9 August 2016

Suprising..#princesskhachak

Assalamualaikum to all my readers..

Hari ni sangat la lemaunya bila 4 hari kite bercuti. Bercuti selsema , dema , batok (pakej 4 hari 3 malam ) hahaha :D Hari ni pon still lemau tapi kuatkan jugak untuk terus bekerja untuk mencarik sesuap nasi..gituhh.. hehehee

Actually , iols mase besday minggu tu cuti sabtu and ahad tapi ntah macam mana demam selsema yang teruk jugak tapi itu tak menganggu demi memenuhi janji2 iols pada sahabat #princesskhachak yang ahlinya ade 2 orang je tapi meraka la selalu ada bile susah dan senang dan share everything. Tenkiu Allah sebab anugerahkan sahabat2 ini. Walaupon xkuat , kuatkan jugak.. huhuuuu yang best nya kan asyik kena perli je sebab iols suke2 je cancel perjumpaan tu..Memang giler kan dan diteruskan walaupon last minit plan..Maaf kan saya ye Mommy.. buat mommy and husband jadi gile .. :D

okok.. start ape yang i'm suprising of...

I'm suprising giler! yap! memang terharu and rase gile la..dah umur meningkat ni still ade suprise yang xdi jangka langsung dek otak ni.. Dia(Bonda) memang giler! hahaha :D Rupa-rupanya die deal dengan Mommy nak suprisekan i , die(Bonda) mesej i lak nak suprisekan Mommy tu. adoi.. gilee la die tuh..yang paling best.. husband die pon kena jugak suprise tu. 3 red rose flower..memang tercengang je. Hahahaaa

Thanks Bonda 4 da treat us with the big cup of ice cream in #ice bucket at Aeon Klebang. Memang lama xjumpe..memang huhahuha citernya.. Al maklum la..sejak depa2 ni dah kawen.tinggai iols je yang belom tapi tuh la iols je yg slalu takde mase dieorang yang married tu relax je ade mase.Maafkan saya ye.Hope kite akan ada masa lagi spent time bersama.



#princesskhachakmembers


#6 of us have a treat from Bonda in Ice Bucket!


Nota memori : i and her (bonda) xtido berborak sampai ke pagi.haaa..penangan lama xjumpe..yang mommy tu dah selamat dibuai mimpi :) thanks 4 all this happen ya! be in memorising olwez:)

5 comments:

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...