Wednesday, 7 September 2016

Besday of September..

Assalamualaikum..

Last week , wow! ramainya yang sambut besday this month of september. Alhamdulillah masih diberi kepanjangan umur serta dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah. Amin! Moga jugak Allah kekalkan kebahagian utuh buat kami sekeluarga. :)

Alhamdulillah sambut dengan penuh kecil-kecilan sangat sebab hari pun dah malam. Orangnya pon dah tido..hahahaaa Tapi demi nak sambut jugak buat adik , anak buah serta mak yang menyambut hari lahir yang sama. Meriah jugak laaa kannn :)

Ok la , Juz nak say Hepi besday Semua! Maaf atas sambutan yang kelam kabut serta lambat tuh. Heheheee


Off! lain kali pulak kite taip nah . Tenkiu readers :)


No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...