Friday, 23 September 2016

Raya Haji di KEDAH DARUL AMAN! Part 2

Nak sambung penceritaan yang lepas... RAYA HAJI di KEDAH DARUL AMAN Part 1

So , next day , fikir nak packing barang and go... So , hari tu al maklumlaa.. sesak habis di serata jalan sebab masing-masing nak balik kampung kan.  So , dengan perasaan xsabar terus ke TBS dan menuju ke kaunter untuk tebus tiket bas.. So , xsangka dengan yang berlaku. Bas CANCEL trip! Oh tidakkkkk.... mcm mana ni... Kepala dengan baiknya berfungsi dan cuba dapatkan new tiket sebab bile search online semua FULL! hurrrmmm.. So , perasaan tu bercampur baur .. SO SAD :( tapi dengan harapan yang ada.. pergi kaunter tanya bas ada lagi ke tak..huhuuuuu..

Alhamdulillah.... still ada cuma kena tunggu malam sikit la.Takpe la.. as long ada bas kan.Kalau xde.. naye cheq oii...huhuhuuu...

So.. tunggu punye tunggu akhirnya time to depart to KEDAH! Means esok pagi dah smpai Negeri sawah padi..lalalalalaaa :D :D


So , nak bagitahu la.. Sesiapa yang tak lama naik bas tu , sekarang bas ni dah canggih cheq oi. Terminal pon menepati apa yabng kita perlukan. Nak tahu? Boleh tempah tiket anda untuk bercuti. Bagi kereta rehat kat umah pulak ye :) :)


Ok la.. chaw! nak layan masterchef australia.. Syok oii! aku suke tengok.. masak tu maybe akan menghanguskan semua lauk2 tu..hahahahaha :D k bye!




No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...