Thursday, 20 December 2012

Durian Crepe

Durian crepes....

Sedap ke.? macam mana rupanya.? murah ke mahal.? mana nak dapat.? apa bahan2nya.? macam mana nak buat kalau dah ade bahan2nya.?

: banyak nya soalan : nak taw jawapannya.? : jom ke sesi menjawab soalan2 berikut.. hee :

> Durian crepes tu. ade macam2 flavor rupanya. murah jugak tapi lagi sedap and murah kalau dapat buat sendri [ dari air tangan la.. ] itu pon kalau jadi.. hee =)



durian crepe yang dibuat oleh kawanku mase sekolah dulu. So untuk tempahan boleh rujuk pada poster di atas.
# kredit to my frenz : Zarina a.k.a Arien


# aku pon tak penah rasa tapi kalau nak taw cube order dengan kawan ni coz ramai orang kate dye buat sedap. hee =) jom beli ...!

thanks.! =)










No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...