Saturday, 29 December 2012

Penganti baru.!!

Wah.. cam ta sangke je..begitu cepat aku dapat penganti baru.. huhuhuhu =) 3 ekor anak kucing yang tomei2 blake..aku jumpe time aku baru balik dari bank semalam.. cian dye dok main2 kt tepi jalan. aku da ta sanggup nak tengok kucing maty lagi2 yang excident belanggar tuh.. ishh.. ngeri nya.. cukup la kucing aku (omel) , maty kne langgar dengan driver teksi yang ta bertanggungjawab tuh.. geram je aku bile ingat balik.. ggggrrrr...


sekarang kat umah dah tade la sunyi..bile penat keje nmpak dye dok main2 tuh buat aku hilang penat coz leka tgok gelagat yang tomei2 tuh.. dok panggil2 .. nanty aku ajar dye becakap.. cm kucing dalam cter 'POKEMON' tuh.. hee =)



#betol ke kalaw kita amik gmbar kucing , riwayat kucing tuh pendek (umor nya ta panjang la maksud aku tuh...!)

No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...