Tuesday, 7 April 2015

3 + 1 + 1 = hangout!

Assalamualaikum..

Benda yang tak dijangka.. kalau sehari sebelumnya menjadi hari buruk fa.. tapi....hari ni.... menjadi hari yg membuka lembaran baru.. Alhamdulillah.. with u as my friend yg tak lama lagi nak balik indonesia..Just wanna to says that im scared to lose u for that time.. mungkin air mata la yg akan menitis..u know something..proud of u coz u boleh selesa berkawan dengan kawan2 i walaupon itu kali pertama n jumpe yg hanya 2 3 jam je.. thanks a lot ya! Being my ears.. 😊😊😊😊 *sory kalau boring bile berjalan dengan aku..aku xpandai sangat nak tunjukkan Malaysia tu cemana.. hahahaa ^_^



#Slamet Wahyudi
#his name the unik one for me but my twins call him by the name of "Suke2".. Hahahaa 😀😀😀😀

For my BFF.. u know something.. it a weird thing that im doing.. pelik and janggal..hahaha 😁😁 tapi nak say thanks korang berdua.. olwez be my side..jumpe i walaupon plan tu xsmpai 12 hours pon..terus dapat jumpe.. wahh! Siyes teruje gile.. first nampak u turun escalator tu..hati i xtahu nak describe ape juz happy to see u twins!!! 😂😂 and i buat u takot sebab i muncul infront of u.. Hahahaaha 😁😁😁 Sory okeh! For kak yan plak , thanks sebab u kena buat jadual u letak time ur datim kne ade i..nasib la kan..nak jumpe jugak..Thx Fuad..bawak my sista tuh jumpe i..ngee ^_^

So..kite decide to lepak n buruk2 kan diri cerita hal lame..hadoi..memg itu la perkara paling forever n ever yg kite akan buat..duduk satu meja.. huha..huha.. makan..minum n sambung balik becerita..so suwetz.. kalau la masa tu panjang lagi memang nak sambung lagi berstory..ngeh3... 😆😆😆😆

So.. fa nak belanje pic siket yg ade takde tuh.. hee 😄😄😄😄


_twins_me_suke2_


_mysista_her"Abang"_ 

So..bile dlm perjalanan balik tu..still kite chitchat2 in whatsapp group..group 'Princess Khachak' la kan..walaupon group tu ade 3 org, meriahnya bagai 3juta org!okbai..itu fa tipu.. hehehe ^_^  


#Amin


#our relationship is OHSEM!!!!!

#cinta boleh dicari dan dipupuk tapi persahabatan yg utuh sukar untuk dicari dan dipupuk. Ia nilai yg mahal tanpa ada galang gantinya .. ^_^v 

#5thApril2015


3 comments:

  1. Wohoo!! Sangat cute n sweet kan twins awak ni? Hahaha next time ade mase n rezeki kita gegarkan restoran lain plak eh dgn gelak tawa kita. Haha love you much and still princess kachak! Muahhx

    ReplyDelete

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...