Sunday, 12 April 2015

Happy Besday Abg Ros!!!!

Actually die ni sebaya fa.. tapi fa lebih selesa panggil die "Abg Ros".. Why?? Sebab die lembut..wakakaka 😁😁😁

Okey.. 7 April 2015 , i and my opismate hang out together yg lame nya tak keluar sebab bz and masing2 ade komitmen padahal we all dalam satu bangunan je pon.. *Tapi... Abg ros je kat lua sebab die ada bengkel..hehehee

So , petang tu die dah bising2 cakap nak hang out sesame..tapi kite xnak caye coz die penah tipu kite.. hehehe 😀😀😀 memang kite merajuk la xnak kawan.. Boleh die tido dgn nyeknyaknya kat umah.. Huh!!!! *padahal fa tahu die xlarat,saje dok menguji daya mental n fizikal..kejam sikit..biar die jadi rekrut yg tuff..Hahahaha 😃😃😃

Lame jugak rajuk tuh sampai kan orang tuh tanye opismate kite yang kite xnak cakap dengan die..hahaahahaaaa 😁😁😁 #Padanmukekau 


So..akhirnya, jadi la kiteorang keluar..tapi biase la kan.. janji dicapatikan *kalau makan capati lagi umphh.. So.. janji pukul 8.30pm , tapi waktu tuh baru nak kuar rumah..ntah2 x kua lagi sebab opismate kite kate die LAMBAT!!! *harap waktu tu sedapkan hati trafik jam walaupon tahu jalan xjam..erghhh ^_^ v Pada mulenya ingat nak g lepaking2..tapi melencong naik flight 3 4 hari terus pergi Aeon beli tiket wayang.. Hahaha 😁😁😁 Beratur la beli tiket wayang tuh..Alamak! Kul 11.45pm cternya..layan jelah kan.. sementare nak nunggu tuh..melantak nasi sebab "Orang tu" die xnak makan yg instant yg drive thru..xreti..pas uh buat muke mintak simpati nak mamam nasi.. Tapi disebabkan die.. carik jugak la kedai nak mamam nasi..order macam hari siang je..padahal dah kul 10pm lebih..order plak macam ade 1 kampung yg follow..hikhikhiks :P *selesai bab makan..samhung wayang punye story...

So..belilah popcorn yang macam ramai yg macam lapar sangat tu..sampai 2 bekas popcorn..1 besau 1 sedang.. air plak sampai 2 botol mineral 2 cup ais lemon tea..  *mamam lagi ,gemok la jawabnya... ^_^v so..bile dah malam.. duduk plak dalam aircond..mule2 tu mate boleh lagi tahan tapi akhirnya tewas..bunyi sound system pon xmampu nak gegar kan kami berdua dok berdengkur..hahaha 😀😀😀😀 rilex je ..macam kat umah.. nasib la si semak samun tu xtido n layan movie tu sampai "The End"..Disebabkan fikiran ni masih fresh teringat la kat popcorn yang disimpan khas di sebelah untuk tuang atas pale..uih..menjadi smpai sempat berwefie adegan2 tu..so memories for 3 of us.. DAEBAK! TERBAIK! OHSEM!


So...wish u all the best in future.. dengar kate tahun ni naik pelamin bersame bakal suri.. hope everything fine okeh!

##belanjegambarsikit..smileeee :)



#*before check in,posim dulu*#


#mengantuk sudah.. the end sampai sini la ye.. nak peluk bantal terung pepel kite dh ni..Nite!


No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...