Monday, 3 August 2015

Gold #1

Assalamualaikum.. 
Alhamdulillah ke hadrat Illahi.. Sesungguhnya saya di sini ingin berkongsi bagaimana hendak mengorak langkah pertama. 

Dah bersedia ke nak mengorak langkah ?

Pernah terfikir nak mengorak langkah untuk maju dan menjadi lebih baik dari hari semalam?

Pernah fikir tak yang langkah apa yang mampu buat anda rasa ianya menjamin masa depan?

Pernah dengar pasal EMAS ? Wow..menarikkan.. ^-^
Emas ni banyak dah keluarannya. Kalau dulu kite sering dengar barang kemas je , tak pon emas 916. kan?? So sekarang.. Emas ni dah meluas. Syarikat yang mula ditubuhkan dah keluarkan emas dalam bentuk Gold Bar atau dikenali dengan bahase melayu nya JONGKONG EMAS. Seketul emas nak pegang..Tapi sekarang takde lagi macam tu. teknologi dah canggih dah dibentukkan emas dengan berat yang ringan dan kecil serta mudah untuk dimiliki oleh pembeli.So.. ape lagi , teruskan menanam sifat untuk menyimpan 1 keluarga 1 bulan 1gram

Sekian. nanti sambung lagi.Selamat menimba ilmu. apa yang salah mohon perbetulkan. :)

#boleh whatsapp saya untuk pertanyaan lanjut. jom join saya.. In Sha Allah.. sama-sama kite terus menimba dan belajar.

Whatsapp : 0175878827 
Web Referral :http://www.powergold2u.com/fandigoh --> saya ahli powergold!

No comments:

Post a Comment

My Mum - Mimi

Salam all readers , Lama xmenulis , kebetulannya ade mase ni tgah2 free nak bgtahu korang...... Hepi besday to mak kite ..Puan Sharifah ...