Wednesday, 1 June 2016

Congrats again Princess Khachak!

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. selesai lagi sorang ahli princess khachak yang mana telah melangsungkan perkahwinan dia. Kalau jodoh tu tak kemana kan.. 27hb dia dengan skali lafaz je. WELL DONE!(sumber : cik tita ketod ).. hahaha :D maaf tak dapat datang time nikah sebab ade hal. SORRY! maafkan hamba ye kakak garang.. :P

Esoknya sanding kite pergi...Semuanya berjalan lancar tapi malang sikit la nah sebab KITA LAMBAT! ye.. LAMBAT! jalan sesak sepanjang nak kerumahnya. Itulah KUALA LUMPUR sentiasa buzy je tak kira masa dan tempat..

Hope you tak lupe i bile dah kawen nanti..jangan lupe spent time dengan saya..huwaaaa....
Mintak maaf sebab dapat teman you mase photoshoot je. Takpe..tak dapat datang makan untuk your wedding , i datang makan raya nanti sebagai ganti dah la.. heheheee :)



Congrats ya beb for your wedding! Cantik! you memang olwez look gojes.. heheeee

Wish both of you happy ever after ya! Saya kamu... Izzah..sayang kamu juga walaupon diam tak diam nak setahun dah you kawen. I doakan you dikurniakan baby yang omey2 ya! Taniah again buat you kak yan..my sista yang garang! heheeee


Ok..itu saje untuk entry kali ni. xoxo!



No comments:

Post a Comment

57 - Happy Besday!

Assalamualaikum.. Fau nak share siket kat sini.. sambut besday plan xplan ni.. Actually , dah plan tapi lain lak jadinyaa. Biasenya camtuh...